Wie ben ik?

Mijn naam is Rolanda Spierings, woon in Sprang Capelle en ik ben trotse eigenaresse van Trimsalon La Ro. Tijdens de opleiding dierverzorging in Breda ben ik in aanraking gekomen met hondentrimmen. Ik merkte dat dit mijn passie is, en ben na mijn examens in Bunnik gestart met de trimopleiding. 

Mijn passie

Al van jongs af aan ben ik omringd door dieren. Ik vind het fijn om ze in mijn buurt te hebben met name honden. Trucjes aanleren, voor ze zorgen en samen wandelen/hardlopen. Door deze passie kwam ik in Breda op de opleiding dierverzorging terecht.

Ervaring

Tijdens mijn opleidingen heb ik bij verschillende trimsalons stage gelopen. Na mijn opleiding heb ik eerst meer werkervaring opgedaan bij een trimsalon. Deze ervaring heeft mij nog meer gesterkt in de gedachte een eigen trimsalon te starten. Toen ben ik mijn droom gaan waarmaken door een eigen Trimsalon te beginnen in Sprang Capelle genaamd Trimsalon Divaro, hier ben ik 6 jaar werkzaam geweest. Na een korte break ben ik weer opnieuw begonnen met mijn eigen trimsalon genaamd Trimsalon La Ro.

En nu?

Nu mag ik met trots zeggen dat ik de eigenaresse ben van Trimsalon La Ro. Een plaats waar uw trouwe viervoeter heerlijk verzorgd kan worden. Ik hoop u en uw geliefde hond snel bij Trimsalon La Ro te ontmoeten.